Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’inicien les obres de millora a la carretera del Pla

Es preveu renovar i ampliar diversos trams de vorera així com instal·lar nou enllumenat

Diari de Tarragona

Whatsapp
També es preveu millorar el tram de vorera que va des de la plaça del Cementiri fins al carrer Francesc Costas. Foto: Google Maps.

També es preveu millorar el tram de vorera que va des de la plaça del Cementiri fins al carrer Francesc Costas. Foto: Google Maps.

Dilluns, 10 de juliol, s’iniciaran les obres de renovació de diversos trams de voreres de l’entrada a Valls per la carretera del Pla, en concret entre la plaça del Cementiri i la rotonda de la variant de l’N-240, on, a més, es modernitzarà completament l’enllumenat amb 48 nous punts de llum. 

Les obres, que es preveu que finalitzin a principis de setembre, no comportaran talls de trànsit. L’Ajuntament de Valls invertirà en aquesta obra 131.000 euros IVA inclòs i els treballs aniran a càrrec de l’empresa Bosir SA.

Els treballs s’iniciaran en una primera fase pel tram de vorera comprès entre els barris Alt Camp, Miramar i Nou Miramar. 

En les setmanes posteriors, ja durant el mes d’agost, està previst executar la millora de diversos trams de voreres de la plaça del Cementiri, així com el tram que va des d’aquesta plaça fins al carrer de Francesc Costas. 

A més de la renovació de la vorera, es preveu també en aquells trams on sigui possible, ampliar-la. En els punts on això no sigui possible, es contempla en canvi instal·lar el nou enllumenat fora de la vorera, per fer més fàcil d’aquesta manera la mobilitat. 

A més, també està previst retirar antics punts de telefonia de la via pública. En total, es renovaran 880 metres de vorera d’aquesta entrada a la ciutat. Amb l’execució de les obres, l’Ajuntament complementa, així, la millora integral de l’accés a Valls per la carretera del Pla que ja s’inicià el 2015 amb la construcció, per part de la Generalitat, del nou passeig d’entrada.

Temas

Comentarios

Lea También