Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona acull el iot privat més gran del món

Es diu 'Azzam' i s'estarà quatre mesos a la ciutat

Redacció

Whatsapp
'Azzam' arriba a Tarragona aquest dimecres. Foto: Nautayachts.com

'Azzam' arriba a Tarragona aquest dimecres. Foto: Nautayachts.com

Es diu Azzam i s'estarà quatre mesos ancorat al Marina Port Tàrraco. Es tracta del vaixell privat més gran del món, de 180 metres d'eslora i procedent dels Emirats Àrabs Units. Segons informa NotíciesTGN, això suposaria un gran alicient econòmic per als negocis portuaris i de la ciutat, tant per la tripulació de l'embarcació (es calcula entre seixanta i cent persones) com per l'equip logístic que en comprova el seu funcionament. Per al gerent de l'ens, Marc Coll, es tracta d'un esdeveniment molt important: «pel sector és com si acollíssim les Olimpíades», ja que «tothom del sector sap quin és el vaixell més gran del món i on està».

Tot plegat ha estat planificat pels directius de la Marina, i és que a banda de poder acollir iots de gran mida, van convidar-ne el capità així com altres membres de la tripulació per acabar de convèncer-los que Tarragona era una destinació adequada.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También