Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Tarragona nombra aquest dimecres a Joan Josep Marca Fill Predilecte

L'acte serà a les 19 hores al saló de plens de l'Ajuntament

Diari de Tarragona

Whatsapp

Demà, 31 de gener a les 19 hores. i al Saló de Plens del Palau Municipal, Joan Josep Marca Torrents serà nomenat Fill Predilecte de la ciutat de Tarragona. Un guardó que rebrà de mans de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros.

Marca va néixer a Tarragona el 21 de setembre de 1940. Educat als col·legis del Sagrat Cor i La Salle. Continuà els seus estudis a l'Escola D'Alts Estudis Mercantils i a la Universitat Central de Barcelona on va obtenir els diplomes de Professor Mercantil i els de Llicenciat en Ciències Econòmiques i Actuari d'Assegurances.

Acabat el seu període de formació, de la mà d'en Josep Recasens Jordà (Tarragoní Fidel) i amb el patrocini de la MATT, funden la Mutua de Seguros de Tarragona, després Mutua Catalana de Seguros, ambdues dirigides i complementades amb l'exercici lliure d'auditor de comptes.

L’acte al saló de plens començarà amb unes paraules de l’alcalde. A continuació, el president del Sindicat d’Iniciativa i Turisme, Albert Vallvé, prendrà la paraula. Aquesta entitat va ser qui va sol·licitar a la corporació municipal que es concedís aquest prestigiós títol a Joan Josep Marca.

La consellera de Cultura, Festes i Patrimoni Històric, Begoña Floria, prendrà la paraula per glossar la trajectòria del guardonat. Finalment l’alcalde li lliurarà el diploma. L’acte es tancarà amb unes paraules de Joan Josep Marca i de l’alcalde Ballesteros.

Temas

Comentarios

Lea También