Torna el Festival Nano Arts, un experiment d’interactuació amb la llum dedicat als més petits

CaixaForum Tarragona acull la segona edició del projecte familiar amb el qual la canalla experimentarà amb aquest art a través de tallers i jocs

10 octubre 2018 07:39 | Actualizado a 10 octubre 2018 12:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Obra Social "la Caixa" organitza per segon any consecutiu el Festival Nano Arts, un projecte pensat per als més petits i amb el que gaudiran amb l’art de la llum. Es durà a terme el dia 27 d’octubre de les 11 a les 19.30 hores a CaixaForum Tarragona. La llum anirà lligada a l’art, ja que permet definir el contorn, la textura i els colors dels objectes i la seva ubicació en l’espai.

En el Festival Nano Arts hi haurà diverses activitats dirigides. Una d’elles anirà a càrrec de l’artista icona del “Do it yourself”, Marta Barberà, qui presentarà l'activitat ‘Llum plàstica’ i ensenyarà com construir una cortina de llum.

L’artista i creador audiovisual Xavi Bové presentarà la instal·lació interactiva ‘Cançons visuals’, en la qual els assistents podran escollir una cançó per crear-ne la seva representació pictòrica. El tàndem artístic reconegut en l’art urbà, Maria López i Javier de Riba, mostraran com dibuixar amb la llum a partir d’uns plafons fotoluminescents al taller de creació ‘Pintar amb la llum’.

D’altra banda, el col·lectiu d’arquitectes El Globus Vermell descobriran al taller ‘Espais ON/OFF’ les propietats de la llum i la influència que aquests tenen en la percepció dels espais.

Amb l’objectiu d’aplegar a tota la família, el festival també oferirà un espectacle familiar en el qual es podrà fer un recorregut pel món de la pintura flamenca i holandesa del Museu de Ginebra. Entre les novetats d’enguany, a la programació del Festival Nano Arts també hi haurà una proposta d'activitats autònomes, entre les quals destaca un espai multisensorial per jugar i experimentar amb la llum i les textures i uns espais lúdics  pensats per estimular la imaginació dels més petits.

Comentarios
Multimedia Diari