Troben aparells de medicina estètica falsos a Tarragona

L'arrestat importava les màquines des de la Xina per després distribuïr-les com a productes originals. Una dona va patir cremades a la cara i això va obrir la investigació

28 noviembre 2017 09:58 | Actualizado a 01 diciembre 2017 09:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

 La Policia Nacional ha intervingut dotze aparells de medicina estètica falsos a centres de bellesa de la Corunya, Conca, Albacete, Barcelona, Granada, La Rioja, Màlaga, València, Salamanca, Tarragona i Tenerife, i ha arrestat el distribuïdor dels falsos aparells que importava de la Xina.

Les màquines s'importaven a través d'una empresa ubicada a Pontevedra i posteriorment les distribuïa a través de les xarxes socials i fires del sector com a productes originals per un valor de 15.000 euros la unitat. L'arrestat demostrava als compradors la seva suposada autenticitat lliurant certificats falsos que acreditaven la superació de proves de qualitat.

El responsable de la venda il·legal ha estat arrestat a Pontevedra per un presumpte delicte contra la propietat industrial, un delicte d'estafa i per falsedat documental.

Segons explica la Policia, una dona va patir cremades a la cara en rebre un tractament de bellesa destinat al rejoveniment de la pell mitjançant l'aplicació de trets de llum que regeneren el teixit. Així, es va iniciar una investigació en creure que es podia tractar d'un aparell falsificat d'unitats d'alta tecnologia -de les quals únicament hi ha 30 peces al mercat espanyol- i el preu de les quals ronda els 40.000 euros.

D'aquesta manera els propietaris de les clíniques d'estètica patien un engany en pagar més de 15.000 euros per un producte original quan en realitat rebien una còpia falsa.
Els dotze aparells es trobaven en funcionament fins a la seva intervenció, cosa que ha afectat no només la imatge de les marques compradores, sinó que suposaven un risc per a la salut dels clients.
 

Comentarios
Multimedia Diari