Un jove ciclista, en estat crític en xocar amb un camió a la cruïlla del Portal Nou

Té 19 anys i ha patit lesions greus al cap

19 mayo 2017 17:39 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un ciclista de 19 anys es troba en estat crític en xocar ahir al migdia amb un camió a Valls, a la cruïlla del Portal Nou. El jove va haver de ser evacuat amb un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital de Bellvitge de Barcelona amb lesions greus al cap, segons va informar la Policia Local.

Els fets van succeir pocs minuts després de les 15 h. El camió venia d’Alcover i estava girant a la dreta, cap a la carretera N-240, mentre que el jove, que anava amb bicicleta, venia del Portal Nou i girava en direcció Alcover. Sembla que algun dels dos implicats es va obrir massa i, com a conseqüència, van col·lidir. Precisament, com que es tracta d’una cruïlla conflictiva per on circulen molts camions, per aquells que provenen del Portal Nou i volen anar direcció Alcover, el semàfor sempre es troba en ambre.

L’accidentat va ser traslladat per una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques fins a la pista d’atletisme del Fornàs, on ja l’esperava un helicòpter també del SEM, que el va evacuar en estat crític fins a l’Hospital Universitari de Bellvitge de Barcelona.

Comentarios
Multimedia Diari