Un veí de 49 anys de la Riera de Gaià, presumpte autor de diversos robatoris a Almacelles i Torrefarrera

Hauria actuat amb un altre home de 34 anys, veí d'Arbeca, que va ser arrestat a Valls

19 mayo 2017 19:57 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Mossos d'Esquadra han detingut els presumptes autors de diversos robatoris a vehicles i botigues d'Almacelles i Torrefarrera (Segrià). Són un veí d'Arbeca (Garrigues) de 34 anys i l'altre de Riera de Gaià (Tarragonès), de 49, tots dos de nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents.

En concret, els dos homes estan acusats d'haver robat a l'interior de tres cotxes el passat 8 de febrer al migdia a Almacelles. Presumptament van trencar els vidres dels vehicles i es van endur els objectes de valor que hi van trobar.

Els Mossos acusen l'home de 49 anys de ser l'autor de dos robatoris més. Un l'hauria comès la setmana següent en una carnisseria també d'Almacelles, d'on s'hauria endut diners i productes alimentaris. El segon va ser el 3 de març en una fruiteria de Torrefarrera, on hauria forçat la reixa i hauria fugit amb la recaptació de la caixa.

Les detencions es van dur a terme entre dilluns i dimarts d'aquesta setmana. Al veí d'Arbeca se'l va arrestar a Valls i al de Riera de Gaià el van enxampar a Lleida.

Comentarios
Multimedia Diari