Una rotonda posarà fi al punt negre de la cruïlla de l'antiga C-14

Es tracta d'una petició que els municipis de la zona, com Alcover i Vilallonga, han fet diverses vegades davant la sinistralitat d'aquest punt

19 mayo 2017 19:52 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:21
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després de diverses reivindicacions, el Servei territorial de Tarragona de la Generalitat posarà fi al punt negre de l’antiga C-14 amb la construcció d’una rotonda, uns treballs que començaran a finals d’aquest mes de març i que han de permetre millorar la visibilitat de la carretera. Es tracta de la cruïlla que uneix la C-14z amb la carretera de Vilallonga, un punt on s’han produït diversos accidents de trànsit.

L’últim va ser el 5 de juliol de 2014, en el qual els dos ocupants d’un turisme van perdre la vida en xocar amb un autobús on viatjaven cinc passatgers i el conductor, tots ells pràcticament il·lesos.

Aquest, però, és únicament un dels molts accidents que s’han produït en aquesta cruïlla. De fet, segons l’Ajuntament d’Alcover, el balanç és de tres mort i diversos ferits en els últims 4 anys.

La solució arriba després que els municipis de la zona, com Alcover i Vilallonga, hagin reclamat diverses vegades actuacions en aquest punt de la via. Finalment, s’ha valorat i s’ha acceptat la petició.

Comentarios
Multimedia Diari