Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Una rotonda posarà fi al punt negre de la cruïlla de l'antiga C-14

Es tracta d'una petició que els municipis de la zona, com Alcover i Vilallonga, han fet diverses vegades davant la sinistralitat d'aquest punt

Montse Plana

Whatsapp
La cruïlla uneix l´antiga C-14 amb la carretera de Vilallonga. Foto: cedida

La cruïlla uneix l´antiga C-14 amb la carretera de Vilallonga. Foto: cedida

Després de diverses reivindicacions, el Servei territorial de Tarragona de la Generalitat posarà fi al punt negre de l’antiga C-14 amb la construcció d’una rotonda, uns treballs que començaran a finals d’aquest mes de març i que han de permetre millorar la visibilitat de la carretera. Es tracta de la cruïlla que uneix la C-14z amb la carretera de Vilallonga, un punt on s’han produït diversos accidents de trànsit.

L’últim va ser el 5 de juliol de 2014, en el qual els dos ocupants d’un turisme van perdre la vida en xocar amb un autobús on viatjaven cinc passatgers i el conductor, tots ells pràcticament il·lesos.

Aquest, però, és únicament un dels molts accidents que s’han produït en aquesta cruïlla. De fet, segons l’Ajuntament d’Alcover, el balanç és de tres mort i diversos ferits en els últims 4 anys.

La solució arriba després que els municipis de la zona, com Alcover i Vilallonga, hagin reclamat diverses vegades actuacions en aquest punt de la via. Finalment, s’ha valorat i s’ha acceptat la petició.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También