Una visita tradicional dels Reis Mags en tren a Valls i un espectacle de llum i so a Montblanc

Centenars de nens amb els seus pares segueixen la cavalcada amb molta il·lusió

06 enero 2018 09:24 | Actualizado a 06 enero 2018 09:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Els Reis d’Orient a Valls van arribar amb ferrocarril. Enguany quinze minuts més aviat que anys anteriors, més en concret a dos quarts de set de la tarda. El recorregut va començar a la plaça de l’estació, seguint pel passeig de l’Estació, seguint pels carrers Vallvera, Avenir, Anselm Clavé, plaça de la Font de la Manxa, carretera de Montblanc, carrers Abat Llort, Cor de Maria, muralla de Sant Antoni, carrer de l’Església, plaça de l’Església, plaça del Blat, carrer de la Cort i ha finalitzat el Pati. 

Allí els Reis van rebre la benvinguda de l’alcalde de la ciutat; Albert Batet i ell els hi ha fet el lliurament de les claus de totes les cases de la ciutat, i ha recordat que tots els infants que s’hagin portat bé tindran tot el que han demanat. Els Reis van saludar tots els vallencs i vallenques. Una nit màgica on les il·lusions dels infants i els somriures dels pares han estat presents en tot moment. Durant la nit han entregat els regals a les cases. Avui, molts nens es despertaran i tindran el seu regal més esperat. 

Espectacle de llum

I a Montblanc la rebuda dels Reis d’Orient a la plaça Major va tornar a ser un espectacle de llum i so. Diversos edificis de la plaça s’han il·luminat amb l’arribada de cada un dels Reis. Música i confeti han rebut els protagonistes de la nit més màgica de l’any. 

A les sis de la tarda els tres Reis van sortir de l’avinguda Doctor Folch i han recorregut tota la Muralla de Sant Jordi fins a arribar a Sant Francesc, baixant pel carrer Major, passant per la plaça Santa Anna i la Muralla Santa Tecla per enfilar l’últim tram del recorregut, el carrer Riber i la plaça Major. 

Allí Ses Majestats van saludar els infants des del balcó de l’Ajuntament. Enguany els patges reials han estrenat 90 vestits nous. També han canviat el recorregut. Centenars de nens han assistit a les cavalcades de diferents localitats de la comarca. El dia de Reis és l’última festa i tanca el calendari nadalenc.

Comentarios
Multimedia Diari