Uns 500 estudiants protesten a Tarragona contra la sentència de La Manada

Els estudiants han participat en la protesta rere una pancarta que deia "No és abús, és una violació. Nosaltres sí que et creiem"

10 mayo 2018 14:40 | Actualizado a 10 mayo 2018 14:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Uns 500 estudiants han protestat aquesta tarda a Tarragona en contra de la sentència de La Manada durant la jornada de vaga estudiantil, en una protesta que ha discorregut sense incidents. Els estudiants han participat en la protesta rere una pancarta que deia "No és abús, és una violació. Nosaltres sí que et creiem", lema que han cridat repetidament.

Amb pancartes i cants reivindicatius, han mostrat el seu rebuig a la sentència dels cinc membres de La Manada, condemnats cadascun a nou anys en no apreciar el tribunal violació en grup, sinó abús continuat.

La protesta ha discorregut pel centre de la ciutat fins a la delegació del Govern central, on han llegit diversos manifestos molt crítics contra el masclisme i han mostrat el suport a la víctima, més després d'haver-se difós les seves dades personals. Els manifestants també han dedicat paraules de record a altres víctimes de la violència masclista, com la jove madrilenya Diana Quer.
 

Comentarios
Multimedia Diari