Vídeo-Resum: Les festes de Santa Tecla 2018 al complet

Recull de vídeos dels principals actes de les festes de Tarragona

24 septiembre 2018 14:50 | Actualizado a 25 septiembre 2018 09:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

«Què tenim avui per esmorzar? Espineta amb caragolins!». Després de deu dies de tradició, de disbauxa, música i carrers engalanats, els tarragonins comencen un any més el compte enrere per tornar a dir aquesta frase. Tarragona posa punt final a Santa Tecla 2018, en la cual la convivència veïnal ha estat un dels eixos principals.

Aquest 2018, els espais de celebració s'han ampliat a noves àrees que s'han inaugurat amb l'inici dels Jocs Mediterranis, motiu pel qual l'Anella Mediterrània ha estat l'escenari del gran concert popular que aquest any amb un esperit revival ha anat a càrrec d'El Último Tributo i l'Orquestra Mondragón, quan es compleixen 25 anys de la seva primera actuació per les festes de Santa Tecla.

La música ha estat present durant els deu dies de festa amb els concerts de Joan Reig, Kepa Junkera, el Niño de la Hipoteca, a més de les revetlles i les propostes musicals de la Capsa de Música amb la semifinal del concurs Sona9. El Pregó de Festes ha anat a càrrec de Bito Fuste. L'esport, la tradició, la música i les arts escèniques han estat els protagonistes, un any més, d'una celebració que es consolida any rere any i que, sobretot, es viu al carrer. Entre nostàlgia i pena, oficialment les festes han acabat i els tarragonins ja resten dies per a la pròxima Santa Tecla.

Comentarios
Multimedia Diari