Valls millora un dels eixos principals del Polígon

L’Ajuntament ha invertit 87.458 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la senyalització

12 febrero 2019 11:33 | Actualizado a 12 febrero 2019 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Valls va començar ahir les obres de renovació del ferm del carrer Licoristes, una de les principals vies de comunicació del polígon industrial. 
Es preveu que les obres, adjudicades a Tecnologia de Firmes, finalitzin el proper dilluns dia 18 de febrer, en una actuació que suposarà una inversió de l’Ajuntament de 87.458 euros per asfaltar gairebé un quilòmetre de longitud, arranjar embornals i pintar la corresponent senyalització horitzontal, passos de vianants i zones d’aparcament.

La regidoria de Via Pública ha planificat l’execució de les obres per fases i trams, amb l’objectiu de minimitzar al màxim les afectacions al trànsit i garantir l’accés amb vehicles al carrer Licoristes a través de vies alternatives. Així, el carrer es mantindrà obert al trànsit i només hi haurà afectacions en el tram on es treballi. 
En concret, quan en un tram s’estigui fressant per retirar l’asfalt antic, en aquest tram es permetrà sempre la circulació de vehicles regulant el sentit del trànsit de manera alternativa. 

Només es tallarà completament el trànsit en aquest tram quan es procedeixi a realitzar l’asfaltatge.
Tot i que aquest calendari s’ha planificat per reduir al màxim les afectacions i les molèsties a la circulació del carrer Licoristes, es recomana que per accedir al polígon industrial s’eviti, en la mesura del possible, aquesta via i s’utilitzin trajectes alternatius. En aquest sentit, a més de la senyalització d’obres que s’instal·larà, la Policia Local de Valls reforçarà els serveis en aquesta zona del polígon per regular el trànsit i orientar els conductors. L’Ajuntament ha informat a totes les empreses de les àrees del polígon industrial afectades del calendari programat d’actuacions. 

També han finalitzat les obres d’adequació i asfaltatge de l’aparcament gratuït de superfície del barri del Fornàs, amb una inversió de 49.000 euros. Les obres, que es van iniciar el passat 21 de gener, estan impulsades per la regidoria de Mobilitat i han suposat l’adequació completa d’aquest solar, que era de terra.

Més d’un centenar de vehicles
Aquest aparcament de superfície gratuït tindrà capacitat per a més d’un centenar de vehicles, en concret, 120 cotxes i 10 motos , a més de la reserva de 4 places per a vehicles adaptats, i una bateria d’aparcament per a 8 bicicletes. En aquest sentit, s’ha asfaltat la totalitat de l’aparcament que ocupa una superfície de gairebé 3.200m2 i que dóna servei a tot el barri i a la zona propera del Centre Esportiu Municipal El Fornàs. 

Les obres també contemplen tota la preinstal·lació de reforç de l’enllumenat i tota la senyalització horitzontal i vertical de l’aparcament. Aquest és el segon aparcament de terra que asfalta l’Ajuntament en els últims mesos, ja que el passat estiu, amb una inversió de 50.000 euros, es va asfaltar el de l’Hort del Carme, en aquest cas, ubicat al Barri Antic i amb capacitat per a 200 vehicles.

Comentarios
Multimedia Diari