Contenido Patrocinado

Vermouth Yzaguirre presenta la nova ampolla de Santa Tecla

És el sisè any que des de Bodegues Yzaguirre creen una etiqueta especial per les festes de la ciutat de Tarragona, aquest any adaptades a un escenari que promogui seguretat i un compliment de les distàncies de seguretat essencials

09 septiembre 2020 08:09 | Actualizado a 16 septiembre 2020 10:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Santa Tecla 2020… La tradició torna un any més, però sota una atmosfera festiva completament diferent. Des de Vermouth Yzaguirre volem continuar donant suport a les festes de la nostra ciutat, com ja vam començar a fer fa més de 25 anys amb el nostre Vermut Popular de l’Entrada de Músics. Un any més tornem a trobar-nos amb els amants de la festa i del vermut per tal d’oferir-los el nostre Vermouth Yzaguirre Clàssic Vermell, l’acompanyant perfecte per l’aperitiu diari i assaborir aquestes festes tan esperades per tothom. L’ampolla d’enguany es vesteix amb una etiqueta exclusiva amb el cartell de les Festes de Santa Tecla 2020. La imatge gràţca d’aquesta edició segueix l’estètica del cartell de les festes dissenyat per Octavi Torné. Aquest és un homenatge a les matinades, la música de la festa. El cartell evoca els sons que omplen els carrers de Tarragona, així com els sons dels timbalers i grallers.

Que no falti el bon vermut!

L’ampolla de les festes ja s’ha convertit en una tradició per al nostre celler. Aquest any, el cartell crida a gaudir de la festa i de la seva música més tradicional, la de la Gralla i del Timbal. Tot maridat amb sons del toc de castells, del pilar caminant, de processó i el toc de vermut.

Per sisè any consecutiu, Vermouth Yzaguirre commemora les festes de Santa Tecla amb una tirada de 2.500 ampolles d’edició limitada que ja es troben als punts tradicionals de venda de Tarragona des del dilluns 7 de setembre. Un cop tingueu la vostra ampolla, la recomanació de Vermouth Yzaguirre es que serviu la beguda ben freda acompanyada de dues olives farcides d’anxova, 2 o 3 glaçons i una rondanxa de taronja per a potenciar el seu sabor.

Una edició de Santa Tecla especial

Tarragonines i tarragonins, veïnes i veïns dels pobles més propers que vindreu a viure les festes, us animem a que gaudiu del nostre Yzaguirre amb seny, precaució i respecte pel proïsme.

Compartiu-lo en família i amics, però sense oblidar que hem de donar exemple de ciutat amb una cultura i unes festes segures en aquesta edició tan especial de Santa Tecla 2020.

VISCA SANTA TECLA I VISQUEN LES FESTES!

Comentarios
Multimedia Diari