Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Vols escriure diaris, autobiografies o relats de ficció? Taller aquest cap de setmana a TGN

Dansa i escriptura creativa amb les sessions gratuïtes i obertes durant la primera setmana de febrer de la mà de l'associació Atma

Redacció

Whatsapp
Local d'Atma

Local d'Atma

L'Associació Atma de Tarragona ha anunciat una setmana de portes obertes i oferirà diferents tallers de dansa i escriptura a partir d'aquest cap de setmana.

Aquest dissabte 30 de Gener, de 17h a 20h es durà a terme el "Taller d'Escriptura: Diaris, autobiografies i relats de ficció", a càrrec de Carolina A. Crespo, professora de Lliteratura i Llengua espanyola, educadora i llicenciada en Filología Hispànica.

D'altra banda, el cap de setmana del 20 i 21 de febrer es durà a terme el "Taller de Dansa Oriental, Dansa-Teatre i Expressió dramàtica", impartit per Zuel, reconegut ballarí amb una llarga trajectòria professional, llicenciat en Art dramàtic i amb una amplia formació escènica, especialitzat en dansa-teatre i danses àrabs.

A més, Atma ha preparat sessions gratuïtes i obertes durant la primera setmana de febrer. Els horaris de les sessions seran els següents:

Dilluns: Dansa Oriental de 17:30 h a 19 h / Bollywood de 20 h a 21:30 h.

Dimarts: Bollywood de 18 h a 19 h / Dansa Tahitiana de 19 h a 20 h / Gimnàsia Hipopresiva de 20 a 21 h.

Dimecres: Meditació de 19:30 h a 20:30 h / Dansa Oriental de 20:45 h a 22:15 h.

Dijous: Ioga de 18:30 h a 19:30 h / Dansa Sensible de 20:30 h a 22:00 h.

Divendres: Tai-txi de 18h a 19:30 h.

Atma és una associació sense ànim de lucre fundada l´any 2010.  Es tracta d'un projecte per promoure, difondre i compartir dansa, art i cultura, un espai d'aprenentatge, de creixement personal i de cura de la salut a nivell físic i emocional.  

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También