Xoc frontal d'una furgoneta i un camió a Valls amb una dona de 80 anys morta

El conductor, de 82, ha resultat ferit crític i ha estat traslladat en ambulància fins a l'Hospital Joan XXIII.

14 noviembre 2017 15:16 | Actualizado a 14 noviembre 2017 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Tarda tràgica a la C-37, entre Valls i Alcover. La topada frontal entre un camió i una furgoneta ha acabat amb la passatgera, de 80 anys, morta i el conductor, de 82, ferit crític i evacuat per carretera a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

L'accident mortal s'ha produït  la tarda d'avui dimarts al quilòmetre 3,5 d'aquesta carretera de l'Alt Camp, molt a prop del pont que salvael riu Francolí.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del 112 a les 15.38 hores i juntament amb ells s'han desplaçat dotacions de Bombers i del SEM. La via ha quedat tallada en els dos sentits de la marxa. 

L'acompanyant de la furgoneta ha perdut la vida en el sinistre mentre que el conductor ha resultat ferit molt greu. Es tem per la seva vida. De fet té diversos politraumatismes hi ha patit una aturada cardiorrespiratòria abans de ser evacuat.

El conductor del camió ha resultat il·lès. Cinc dotacions dels Bombers han hagut de rescatar els dos ocupants -un d'ells ja víctima mortal- de la furgoneta que haurien quedat atrapats dins el vehicle. Al lloc dels fets també hi havia quatre unitats del SEM i fins a vuit patrulles dels Mossos d'Esquadra, que intenten gestionar el trànsit mentre la via segueixi tallada.

Pel que fa a l’afectació viària, la carretera està tallada en els dos sentits de la marxa. Es fan desviaments per carreteres secundàries i també per l'autovia A-27.

Seguirà ampliació. 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari