Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Acaba l’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània, a Tarragona

  El Club Rugby Tarragona estrenarà aquesta tarda de dilluns el nou espai renovat

  12 febrero 2024 12:15 | Actualizado a 12 febrero 2024 13:08
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha visitat aquest dilluns al matí el camp de rugbi de l’Anella Mediterrània on ja han finalitzat les obres d’adequació.

  La principal actuació dels treballs duts a terme en els darrers tres mesos ha estat la substitució de la gespa natural per gespa artificial i també s’han fet diverses accions de millora encaminades, sobretot, a incrementar la seguretat dels esportistes. Un cop finalitzades les obres, els membres del Club Rugby Tarragona estrenaran la renovada instal·lació aquesta tarda.

  «Es tracta d’una demanda molt esperada que per fi s’ha fet realitat: Tarragona disposa d’un camp de rugbi amb les dimensions i les característiques requerides per rebre l’homologació per part de la Federació Espanyola de Rugbi i acollir competicions professionals de primer nivell, d’àmbit nacional i internacional», ha subratllat Álvarez, qui ha apuntat que ara, un cop acabats els treballs, s’espera que la certificació World Rugbi arribi en les pròximes setmanes.

  «Aquesta tarda aquest camp es tornarà a omplir de joves practicant el seu esport preferit», ha manifestat el conseller d’Esports, que ha agraït «la complicitat i el suport» del Club Rugby Tarragona i ha subratllat que aquest «ha estat i és un projecte de ciutat que es va iniciar fa anys amb l’esforç de moltes persones i que, per fi, ha culminat amb èxit».

  Álvarez ha recordat que la feina no acaba aquí, ja que «fa mesos que s’està treballant per la creació d’un espai adjacent al camp amb grades i vestidors. Es tracta d’un projecte que té un pressupost de 880.000 euros i pel qual estem a l’espera de la resolució dels fons europeus Next Generation. De fet, el pressupost municipal ja compta amb una partida de més de 250.000 euros per aquest projecte».

  Per la seva banda, el president del Club de Rugby Tarragona, Matías Segura, ha mostrat la satisfacció del club per disposar d’un camp de rugbi renovat, «una reivindicació històrica que s’ha fet realitat». «La finalització d’aquestes obres suposa un punt d’inflexió molt important pel club i situa a Tarragona en l’elit dels camps de rugbi que hi ha a Catalunya».

  Les obres d’adequació del camp de rugbi de l’Anella Mediterrània han comptat amb un pressupost de 498.086,36 euros i van començar el passat 6 de novembre.

  Comentarios
  Multimedia Diari