Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Aconsegueix el Disc de La Marató amb el Diari del 3 de desembre

  Es podrà adquirir per només 12 euros. Reserva ja el CD al teu quiosc habitual per no quedar-te’n sense

  25 noviembre 2023 13:08 | Actualizado a 25 noviembre 2023 13:10
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Un any més Diari de Tarragona distribuirà el Disc de La Marató. Serà amb l’edició del diumenge 3 de desembre (únicament aquell dia) quan els lectors podran adquirir al preu de només 12 euros el CD, que en aquesta ocasió fa un recorregut per tot un seguit d’emocions i experiències vitals al voltant de la sexualitat i la reproducció tractades des del respecte, la diversitat, l’empoderament i la llibertat, entre molts altres valors. Ja es pot fer també la reserva del CD, de manera anticipada, a qualsevol quiosc.

  Un total de 68 artistes integrats en 33 formacions o solistes han fet possible les 19 cançons que inclou el disc. Entre els artistes encarregats de versionar els temes destaquen els vallencs Figa Flawas i Ven’nus, Belén Aguilera, Albano, The Tyets, Vicco i Siderland, Stay Homas, Lorena i Les que Faltaband, entre d’altres.

  Aquesta edició és, possiblement, la més diferent que s’ha fet mai, tant per la personalitat dels artistes com pels gèneres musicals que s’hi inclouen. Hi ha una important presència de veus joves i sons urbans i la meitat de les cançons són d’artistes catalans d’èxit al nostre país i amb molta repercussió a l’estat espanyol.

  A l’hora de fer la selecció de les composicions el director del disc, Àngel Lacalle, diu que «cada any intentem construir una arquitectura musical a partir de l’àmbit en què se centra La Marató; per això, les 19 cançons pretenen explicar unes històries que defineixen situacions explícites, figurades o derivades de relats vinculats amb la salut sexual i reproductiva».

  Com a exemple Lacalle assenyala la cançó 0No tinc paraules0, interpretada per StayHomas. «Es tracta d’una versió del tema Isn’t she lovely de Stevie Wonder; el músic la va dedicar a la seva dona en el moment del naixement de la seva filla; un homenatge a la criatura i a la mare, qui tingué moltes dificultats per tenir-la», rememora.

  Com a novetat la compra del disc físic permetrà disposar, gratuïtament, de la versió digital de les cançons.

  El CD incorpora un QR i un codi únic que permetrà la descàrrega de les cançons al mòbil; es podran passar i escoltar des d’altres dispositius. La versió digital del disc s’ha gravat amb el sistema Dolby Atmos, que proporciona una experiència sonora multidimensional i immersiva.

  Comentarios
  Multimedia Diari