Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Adjudicats els treballs de renovació del velòdrom de Tarragona

Situat a l’Anella Mediterrània de Campclar, es vol millorar el paviment

12 enero 2024 12:11 | Actualizado a 12 enero 2024 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Tarragona ha adjudicat els treballs de renovació del velòdrom municipal, ubicat a l’Anella Mediterrània, per un import de 46.555,80€, IVA inclòs. El principal objectiu d’aquests treballs és la millora del paviment d’aquest equipament esportiu, un dels pocs velòdroms municipals que existeixen a Catalunya.

El termini d’execució dels treballs és de 45 dies i consistiran en el subministrament, transport i muntatge d’un nou paviment que substituirà l’actual. L’actuació se centra a la zona destinada a la pista ciclista i la superfície objecte d’intervenció està formada per una plataforma contínua i inclinada amb una superfície aproximada de 2.280 metres quadrats.

«És la primera actuació de gran envergadura que rep el velòdrom municipal i consistirà, principalment, en el muntatge d’un nou paviment que substituirà l’actual, desgastat pel pas del temps», ha explicat el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, que ha apuntat que aquests treballs «s’emmarquen el conjunt d’accions encaminades a posar a punt, adequar i millorar les instal·lacions esportives municipals».

De fet, el conseller ha avançat que amb l’objectiu «de completar la millora d’aquest equipament esportiu i fomentar que hi hagi encara més activitat», des de Tarragona Esports també s’està treballant per crear dues pistes de bàsquet 3x3 a la conca central del velòdrom i la intenció és que també siguin una realitat enguany.

Comentarios
Multimedia Diari