Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Ballesteros, a la galeria d’alcaldes de Tarragona

  Dolors Barberan, autora del quadre, és la primera pintora que retrata un exalcalde de la galeria

  25 febrero 2023 11:56 | Actualizado a 25 febrero 2023 12:01
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Aquest matí s’ha col·locat a la galeria dels alcaldes de la ciutat de Tarragona del palau municipal el retrat de Josep Fèlix Ballesteros Casanova, qui va ser alcalde de juny de 2007 a juny de 2019.

  Ballesteros ha escollit a l’artista tarragonina Dolors Barberan, convertint-se en la primera pintora que retrata un exalcalde de la galeria.

  En l’acte, l’alcalde Pau Ricomà ha manifestat sentir-se satisfet per “continuar una tradició que espero que no es perdi”.

  Per la seva banda, l’exalcalde Ballesteros ha reconegut sentir-se impressionat per figurar a la galeria dels alcaldes i ha destacat l’obra de la pintora per la seva qualitat artística, així com “per ser la primera pintora que pinta un quadre d’aquest nivell a l’Ajuntament de Tarragona”.

  Finalment, la pintora ha destacat l’emoció que representa haver pintat aquesta obra per a l’Ajuntament de Tarragona i ha volgut agrair la confiança. “Sento una gran emoció i satisfacció personal de veure com una obra meva estarà penjada en un espai com és l’Ajuntament de Tarragona, la meva ciutat, i agraeixo moltíssim a tots aquells qui han confiat en mi per dur a terme aquesta tasca”, ha manifestat.

  Ballesteros ha estat acompanyat de l’autora del quadre, els seus fills i companys i companyes del grup municipal i del PSC a Tarragona.

  Comentarios
  Multimedia Diari