CaixaForum de Tarragona acull demà dimarts la projecció de ‘Julia ist’

El primer llargmetratge del cicle ‘Women on fire’ del Festival REC.

06 noviembre 2017 18:03 | Actualizado a 06 noviembre 2017 18:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El festival de cinema REC escalfa motors i ho fa amb la projecció de la primera de les pel·lícules del cicle Women on fire una proposta que, abans de l’inici del festival, duu a Tarragona òperes primes de directores que ens traslladen a diferents realitats.

La primera projecció d’aquest cicle es durà a terme demà dimarts, 7 de novembre, amb la projecció de Julia ist, dirigida per Elena Martín, a l’Auditori CaixaForum de Tarragona (Cristòfor Colom, 2) a les 20 hores.

La projecció de la pel·lícula inclou la presentació a càrrec de la mateixa directora, que introduirà als espectadors aquest film que reflexiona sobre el traspàs cap al món adult fora de casa, i atendrà les peticions prèvies dels mitjans de comunicació.

Sinopsis

Elena Martín, protagonista de Les amigues de l’Àgata, passa a la direcció en un nou film generacional que també dirigeix i co-guionitza. El film capgira les visions alegres i despreocupades de les estades estudiantils Erasmus, presentant-nos la crua experiència de la protagonista en un Berlin hivernal.

Aquesta producció emergeix d’un projecte de final de carrera i mostra amb agudesa i recursos austers com la Júlia s’enfronta al peatge de la independència per primera vegada.

La pel·lícula va ser seleccionada com a Millor Pel·lícula i Direcció ZonaZine al Festival de Malaga 2017.

Comentarios
Multimedia Diari