Canvis en les dates de distribució de les invitacions pels actes de Santa Tecla

Des de l'Ajuntament de Tarragona, s'apel·la a la responsabilitat ciutadana per tal de fer un ús responsable de les localitat

07 septiembre 2021 12:03 | Actualizado a 07 septiembre 2021 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per tal de poder oferir un millor servei en el procés de reserva d’entrades/invitacions dels actes de Santa Tecla, finalment les dates i horaris en què estaran disponibles son els següents:

  • La distribució de les invitacions pels actes de la plaça de la Font (Santa Tecla Petita, Lluïment Seguici i Entrada de Músics), plaça de la Pagesia (Sebastiana del Castillo, Balls Parlats, Moixiganga i Dames i Vells) i Retaule de Santa Tecla prevista per aquest divendres dia 10, s'iniciarà el proper dimecres 15 de setembre a les 11 h.
  • La distribució d’invitacions per a la resta d'actes gratuïts prevista per demà 8 de setembre, s'activarà aquest divendres 10 de setembre a les 11 h.
Pels espectacles i activitats que es posaran en circulació el dimecres 15 de setembre,  serà necessari aportar una fiança de 2 € per cada localitat. Aquesta fiança es retornarà amb posterioritat a la validació i assistència a l’activitat. Les reserves de les invitacions es faran a través d'entrades.tarragona.cat i caldrà que cada persona s’identifiqui mitjançant el seu DNI i correu electrònic.Cada persona podrà reservar un màxim de 6 localitats que, en el cas dels actes a la plaça de la Font (excepte el Pregó),  només es podran reservar en blocs de 6 o 4 invitacions. Els nens i nenes menors de 3 anys no necessiten invitació i, per tant, poden accedir a les activitats sense restriccions. Es recomana accedir a l'espai dels actes amb la màxima antelació possible (en el cas de la plaça de la Font, es podrà fer a partir d’una hora abans de l’inici de cada activitats).

Fins a l’hora fixada per a l’inici de les reserves de les invitacions, l’accés al lloc web entrades.tarragona.cat estarà tancat, per tant accedir amb anterioritat al sistema no significarà cap avantatge a l’hora d’obtenir les localitat.

Des de l'Ajuntament de Tarragona, s'apel·la a la responsabilitat ciutadana per tal de fer un ús responsable de les localitats. En aquest sentit i per tal de garantir que la màxima quantitat de ciutadanes i ciutadans puguin tenir accés a les activitats, es demana que, en cas de no poder assistir a algun dels actes dels quals es tinguin invitacions, aquestes es retornin a través del correu taquilles.teatrestarragona@tarragona.cat

Comentarios
Multimedia Diari