Concert The Gospel Viu Choir al Teatre Tarragona

L'actuació ha servit per recollir fons per a un projecte educatiu a l'Índia.

06 noviembre 2017 19:32 | Actualizado a 06 noviembre 2017 19:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Les més de 70 veus del Cor The Gospel Viu Choir han omplert de gom a gom aquest diumenge el Teatre de Tarragona de música, ritme, somriures i solidaritat per donar suport a un projecte educatiu per als nens i nenes que treballen a les fàbriques de maons de Pune (Índia).

Els assistents han escoltat i sentit noves emocions amb el seu espectacle Reload, sota la direcció de Moisès Sala, que han fet vibrar i participar a tot el públic i el més important, donar una oportunitat de futur als infants d’aquelles famílies tribals que viuen sota el llindar de la pobresa.

Esther Freijanes, presidenta de Mans Unides de Tarragona, agraïa després de l'actuació al Cor la seva actuació altruista.

Gràcies al Gospel Mans Unides afirma que són capaços de sumar esforços i treballar conjuntament per a un objectiu comú: donar noves oportunitats als infants més vulnerables de Pune.

Freijanes també ha agraït el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i molt especialment a la conselleria de Cultura per la seva implicació i l’èxit de l’esdeveniment.

Comentarios
Multimedia Diari