Constantí no vol que avions militars maniobrin per damunt del seu terme

Els vols de prova que l´avió militar d´Airbus va realitzar dijous, 25 de juny, ja ha provocat el rebuig general de la població

19 mayo 2017 22:26 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les conseqüències dels vols de prova que va realitzar la setmana passada l’avió militar d’Airbus a l’Aeroport de Reus ja s’han fet paleses. L’Ajuntament de Constantí va manifestar ahir en un comunicat que s’oposa frontalment al fet que avions militars sobrevolin i facin maniobres al seu terme municipal.

Els fets van succeir dijous, quan aquest avió militar va fer maniobres d’aproximació i aterratge a l’aeroport, sobrevolant a baixa alçada diversos municipis del Camp de Tarragona, entre ells Constantí. Aquest succés va originar nombroses trucades i queixes ciutadanes a les xarxes socials, motivades per la preocupació i la desinformació.

Es dóna la circumstància que aquest avió era el mateix model que l’aparell que va patir un accident el mes de maig a l’Aeroport de Sevilla, i que va provocar la mort de quatre persones.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, ha anunciat que en els pròxims dies demanarà informació detallada sobre els fets a Aena, «ja que no és el primer cop que aquests incidents provoquen alarma entre la població» i ha advertit del perill i el risc que suposen aquest tipus de maniobres «tenint en compte la proximitat del terme de Constantí amb el Complex Petroquímic».

Comentarios
Multimedia Diari