C´s denuncia lloguers abusius als pisos socials de Mas Bertran

Proposen que el preu dels lloguers socials no superi el 30% de la renda familiar mensual

| Actualizado a 22 mayo 2017 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

Ciutadans (C’s) va denunciar ahir la «situació crítica» que pateixen molts veïns que viuen en règim de lloguer social als pisos de protecció oficial que va construir l’empresa municipal GUPSA al carrer Pintor Fuster, a la zona coneguda com Mas Bertran. Segons C’s, els mateixos veïns els asseguren que passen una mala situació econòmica i amb la majoria de membres de les famílies a l’atur o sense rebre cap tipus d’ajuda social. Per això, «tenen unes rendes familiars mensuals molt baixes i no poden fer front als elevats lloguers d’aquests pisos de protecció oficial, que no superen els 50 metres quadrats», argumentava el candidat a l’alcaldia, Juan Carlos Sánchez.

Per tot això, des de C’s proposen que el preu dels lloguers socials, com és el cas dels pisos de Mas Bertran, «no superi el 30% de la renda familiar mensual. D’aquesta manera, es garanteix que les famílies puguin assumir altres despeses i necessitats bàsiques», destacaven.

 

Comentarios
Multimedia Diari