Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Diners públics per ajudar a les famílies en situació de pobresa energètica a Tarragona

El Ple de la Diputació de Tarragona aprova una modificació de crèdit que permetrà impulsar iniciatives per valor de 10 milions d’euros

28 octubre 2022 12:10 | Actualizado a 28 octubre 2022 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Ple de la Diputació de Tarragona ha aprovat per unanimitat una modificació de crèdit que servirà per dotar de pressupost diversos projectes i actuacions a la demarcació per valor de 10 milions d’euros, en àmbits estratègics com la cultura, el patrimoni o l’acció social.

D’entre les accions previstes destaca l’ajut de 263.808 euros que la Diputació concedirà a les famílies en situació de pobresa energètica a la demarcació en el marc del conveni de col·laboració amb la Generalitat. Aquest acord, que subscriuen conjuntament la Generalitat, les 4 diputacions catalanes, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, estableix la col·laboració de les administracions en la condonació del deute contret amb Endesa per part de famílies en situació de pobresa energètica a Catalunya.

La modificació també permetrà destinar 540.000 euros als consells comarcals de la demarcació per al programa de mobilitat que fa possible el servei de transport escolar no obligatori al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Una altra de les actuacions que es podran dur a terme són les obres de millora de l’estanquitat de la coberta de la Catedral de Tortosa, que comptaran amb un ajut de 38.000 euros per part de la Diputació de Tarragona.

D’altra banda, la sessió plenària ha aprovat inicialment al projecte de construcció d’una rotonda a la intersecció de la carretera TV-3025 i el camí de les Candenes a l’Ametlla de Mar, amb un pressupost de 393.818,70 euros. Aquest projecte permetrà ordenar el trànsit i augmentar la seguretat de tots els usuaris en aquest punt de la xarxa viària. La rotonda també farà la funció de porta d’entrada a l’entorn urbà per a tots els vehicles i vianants que accedeixin a la població de l’Ametlla de Mar.

Comentarios
Multimedia Diari