Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Disc 45 guanya el concurs de comparses del Carnaval de Tarragona 2024

Colours Fantasy es fa amb el segon premi

13 febrero 2024 22:58 | Actualizado a 13 febrero 2024 23:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dimarts 13 de febrer a la nit i des de la plaça de la Font, s’ha fet públic el veredicte del Concurs de Comparses i lliurament dels premis del Carnaval 2024 de Tarragona.

El primer premi, i per tant el Trofeu «Ninot del Carnaval», ha estat per la comparsa Grup de Dansa i Comparsa Disc 45 amb la temàtica d’inspiració mexicana La desfilada del dia dels morts. Com a comparsa guanyadora d’aquest 2024, ha decidit regnar l’any que ve com a Rei del Carnaval 2025. Com a primera comparsa classificada, Grup de Dansa i Comparsa Disc 45 s’ha endut 1.000 €.

Amb aquest trofeu, Disc 45 haurà de lluir una disfressa de nova creació al Carnaval 2025 i serà l’encarregada de dur el penó de Carnaval en el conjunt de la festa, i el cremaller reial durant els actes de l’Enterrament i Crema.

El segon premi, i per tant el Trofeu «Ninot del Carnaval», ha estat per la comparsa Colours Fantasy amb la temàtica inspirada en el joc de Super Mario Tarraco-Bros. Com a segona classificada d’aquest 2024, s’ha endut 700 € i haurà de lluir una disfressa de nova creació al Carnaval 2025.

El Premi Honorífic «Sàtira 2024”, dotat amb 200 €, a la comparsa o entitat que hagi utilitzat aquesta vessant o hagi protagonitzat un fet simpàtic durant la festivitat del Carnaval, ha recaigut en la comparsa Nou Ritme pels seus cocodrils que han captivat a tot el públic.

El Premi Honorífic «Sostenibilitat 2024», dotat en 200 euros, que premia la comparsa o entitat que hagi fet un ús més responsable del material utilitzat, ha recaigut en la comparsa Petada & Peripatètics, per la seva reutilització de materials d’altres anys i per la recollida de materials a les botigues i supermercats.

El Premi Honorífic «Participació i Promoció 2024», dotat en 200 euros, que reconeix la comparsa o entitat cultural o festiva que ha participat en més activitats del programa i n’hagi fet una major difusió a les xarxes socials, ha anat a parar a la comparsa Amics de la Part Alta, per la seva alta participació en el Carnaval de Tarragona, organitzant actes propis, assistint a la resta d’actes i difonent-los per les xarxes socials.

Els 15 premis ex aequo a la qualitat han estat per les 15 comparses que han obtingut millor puntuació en la Rua de l’artesania de dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del diumenge de Carnaval de l’any 2025. Per ordre alfabètic han estat:

Amics de la Part Alta

Cayo Largo

Colours Fantasy

La Unió de ACUAE

Disc 45

Fotem-li canya

La Ballaruga

Màgic Dansa

Nou Ritme

Pandora

Platinum

Residencial Palau – Torres Jordi

Sinhus

Som Urban

Spectrum

Comentarios
Multimedia Diari