Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  Dos anys i un mes de presó per colpejar i llançar insults homòfobs a dos homes a Tarragona

  L’Audiència el condemna per un delicte contra els drets fonamentals i per lesions

  12 febrero 2024 19:14 | Actualizado a 12 febrero 2024 19:41
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  L’Audiència de Tarragona ha condemnat un home per agredir dos individus l’any 2019 a Tarragona. L’acusat ha reconegut que va insultar diverses vegades a una de les víctimes a qui li va dir «marieta» i li va propinar un cop de puny.

  També ha admès que va agredir a l’altre home que va auxiliar el primer. El ministeri públic demanava inicialment cinc anys de presó pels delictes contra els drets fonamentals, dos delictes lleu de lesions i un altre de lesions de deformitat.

  En la vista celebrada aquest dilluns, les parts han arribat a una conformitat i han acordat la pena de dos anys i un mes de presó i més de 8.000 euros de responsabilitat civil, quantitat que el condemnat ja ha consignat.

  L’agressió homòfoba es va produir la matinada del 29 de novembre de 2019 a la sortida d’una discoteca, situada a la Rambla Vella de Tarragona.

  Segons el ministeri fiscal, l’acusat mogut pel «menyspreu que sentia cap a persones de diferent orientació sexual» va repetir diverses vegades l’insult de «marieta» a la primera víctima, a qui també li va donar un cop de puny a la cara, a l’altura de l’ull, fet que li va provocar una ferida.

  A conseqüència d’aquesta agressió, un altre home va auxiliar a l’agredit i, llavors, el condemnat va propinar-li un cop de puny que el va fer caure a terra, on li va donar diverses vegades puntades.

  El condemnat ha reconegut els fets i ha consignat la totalitat de la responsabilitat civil, xifrada en 8.555 euros. En l’acord de conformitat, Fiscalia i la defensa han pactat una pena de quatre mesos de presó pel delicte contra els drets fonamentals i un any i nou mesos de presó pel delicte de lesions de deformitat.

  A la vegada, s’ha acordat una multa de 500 euros pels danys morals causats a l’altra víctima.

  Comentarios
  Multimedia Diari