El Centre de Creació Circense de Valls torna a obrir les portes a les famílies

Aquest diumenge la Circoteca de Valls tornarà a omplir-se amb les activitats que ofereix la companyia de circ Passabarret

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Este Nàstic no tiene cara de play off. Lo cierto es que no la ha tenido durante las últimas semanas porque a la hora de la verdad no ha sacado a relucir la personalidad necesaria para un equipo que quiere estar arriba.

El ‘Circ en família’ és un taller de gran format que es posa al servei de les famílies perquè pares i fills puguin aprendre conjuntament diferents tècniques de circ. La passada edició va reunir a més de 75 persones, omplint l’espai de gom a gom.

Cada any, La Circoteca realitza tres ‘Circ en família’, tot coincidint amb el primer diumenge de cada mes, de febrer a abril. Es tracta d’una iniciativa que va començar a l’espai de circ Tub d’Assaig de Terrassa i que ben aviat es va fer a Valls i, posteriorment, a pràcticament tots els Espais de Circ de Catalunya. Durant el matí del primer diumenge de cada mes, les portes del centre s’obren i es convida a pares i fills a jugar plegats.

El centre de Valls La Circoteca, realitza aquesta activitat des de fa dos anys, sobretot a l’hivern i la primavera, i ofereix un taller de gran format amb equilibris, malabars, elements de psicomotricitat, trapezi o telles d’una manera no dirigida. «El que volem és que les famílies juguin i practiquin… no que surtin d’aquí convertits en grans artistes, sinó havent passat una estona fent-se passar per un dia en artistes de circ en actiu», comenta la Dèlia Batet, responsable de La Circoteca. «Hi ha gent més hàbil i d’altres que no ho són tant, però veure grans i petits jugant plegats és una experiència molt divertida», afegeix.

Aquesta proposta està dirigida a tot tipus de famílies i grups, i es fa en horari de matí, d’11 h a 13 h. El preu de l’entrada és de cinc euros, que inclou a un adult i un infant, i un euro de més per cada «membre extra» de la família.

«Són preus populars perquè el que pretenem és que la gent vingui i conegui el circ», explica Batet, «i el circ és acció… per això està bé aquesta activitat que equipara a pares i fills en unes rutines poc habituals». Això sí, qui s’hi vulgui apuntar pot fer-ho adreçant-se a la companyia (per telèfon, o mitjançant el web) i reservant, doncs es tracta d’una activitat amb molta afluència i l’aforament és molt limitat. La puntualitat és imprescindible.

Comentarios
Multimedia Diari