El Consell Comarcal de la Conca de Barberà va realitzar més de 4.000 assistències urbanístiques el 2014

El Consell Comarcal, mitjançant els serveis tècnics, presta, a sol·licitud dels ajuntaments, assistència tècnica en la redacció de projectes tècnics i direcció d'obres, entre altres

19 mayo 2017 23:33 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Comarcal presta els serveis urbanístics a 15 ajuntaments de la comarca mitjançant un conveni amb els mateixos ajuntaments i a través de l’aportació econòmica per part de la Diputació de Tarragona en matèria del conveni d’assistència tècnica dins el marc del conveni únic.

Aquests municipis són: Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Forès, l’Espluga de Francolí, les Piles, Passanant i Belltall, Rocafort de Queralt, Savallà del Comtat, Senan, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. També es presta el servei d’assistència en matèria d’enginyeria per informar expedients d’activitats de la comarca a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet. Les funcions que desenvolupen els serveis tècnics segons el conveni signat són: - Assessorament i participació com a tècnic en els expedients de concessió de llicències, disciplina, etc.

- Emissió d’informes relatius als diferents aspectes relacionats amb edificacions, planejament i activitats.

- Informes relacionats amb qualsevol tipus d’infraestructures de serveis a la població.

- Aquelles funcions implícites al càrrec del tècnic municipal compatibles amb la titulació tècnica corresponent.

Per municipis, els que han rebut un major nombre d’actuacions són l’Espluga de Francolí amb 2.071 actuacions i Vimbodí i Poblet amb 500 actuacions. La dedicació dels tècnics que han prestat aquest servei en cada ajuntament ha estat de 3.226 hores. El total d’assistències tècniques realitzades al llarg de 2014, per part de l’oficina tècnica del Consell Comarcal, ha estat de 83. Això ha suposat un augment del 66 per cent. Per municipis, on s’ha realitzat una major dedicació per part de l’oficina tècnica han estat: Conesas, l’Espluga de Francolí, Vimbodí i Poblet i Vilaverd.

Comentarios
Multimedia Diari