Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El croissant més carnavalesc es fa a Tarragona

  La Pastisseria Velvet innova la tradició de Dijous Gras amb un nou producte de botifarra d’ou

  15 febrero 2023 19:22 | Actualizado a 15 febrero 2023 19:30
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  La Pastisseria Velvet MGL de Tarragona ha donat un tomb a la tradició per Dijous Gras. Ho ha fet amb la creació d’un croissant de botifarra d’ou, embotit típic d’aquestes dates.

  “Sempre estem fent coses noves, i vam decidir atrevirnos amb aquest croissant per veure si tenia bona acollida. La veritat és que ha estat un èxit”, explica Marc Garcia, pastisser i propietari de Velvet.

  La botifarra d’ou és tradició del Dijous Gras i s’acostumava a menjar en els grans àpats abans de l’arribada de la Quaresma. En aquest cas, Marc Garcia ha optat per renovar-ne el format amb un croissant farcit de l’embotit, que ha estat elaborat per la carnisseria tarragonina Bardolet Cansaladers.

  $!El croissant més carnavalesc es fa a Tarragona

  “Lliga moltíssim el sabor de la botifarra amb el del croissant. La veritat és que està molt bona”, indica Vicenç Bardolet, propietari de Bardolet Cansaladers. En només un dia s’han venut més d’un centenar d’unitats, que tenen un preu de 3.10 euros i es podran assaborir fins aquest diumenge.

  La coca de llardons amb pinyó nacional completa l’oferta gastronòmica de Carnaval de Velvet. “Sempre fem ús de producte de proximitat per elaborar les nostres propostes, i la coca de llardons no podia ser menys”, indica Marc Garcia.

  Els guanyadors de la Disfressa d’Or agafen forces amb Velvet

  Per altra banda, aquest dimecres a la tarda, la Pastisseria Velvet MGL va voler tenir un detall amb la comparsa guanyadora de la Disfressa d’Or 2023, celebrada el passat diumenge a la Tarraco Arena Plaça. La comparsa Sinhus Sport, del barri de Torreforta, va rebre una capsa amb productes de carnaval com el croissant de botifarra d’ou i coca de llardons i uns bombons per celebrar la victòria i agafar forces per les rues del carnaval tarragoní.

  Comentarios
  Multimedia Diari