Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Secciones
  Canales
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El Diari es prepara per les festes de Santa Tecla

  Un número especial, un debat que convida a la reflexió, un joc lingüístic i la màxima cobertura, algunes de les apostes

  08 septiembre 2022 18:27 | Actualizado a 08 septiembre 2022 18:27
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  El Diari de Tarragona es prepara per viure la Santa Tecla més especial de totes. La de la recuperació total i la de la commemoració dels 700 anys de l’arribada del Braç a la ciutat. Per això, el mitjà escrit i digital de referència a Tarragona ha volgut formar part activa d’aquesta celebració amb diferents actes, sortejos i números especials.

  Demà, dia 9 de setembre, a tres dies de començar les festes, el Diari dedicarà exclusivament unes pàgines a parlar sobre l’arribada de la relíquia a la ciutat i del què va significar. Juntament amb l’Especial, el Diari entregarà, gentilesa de FCC, el ‘sombrero’ de les Festes.

  Aquestes pàgines serviran la història del Braç de la veu d’historiadors tarragonins, a més de tractar el paper dels gremis en aquella època i dels actes que ha organitzat l’Ajuntament per celebrar l’efemèride.

  A més, en l’Extra de Santa Tecla podrem conèixer també com viuen aquests frenètics dies dotze tarragonins que participen molt activament de les festes. Ens recomanaran actes que no ens podem perdre i secrets d’algunes de les places més mítiques de la ciutat.

  Aquests ‘influencers teclers’ també ens recordaran, durant els dies que duri la festa major i a través d’un vídeo a la web del Diari, els principals consells i recomanacions per viure la Tecla a tope. Cada jornada en sorprendrà un dels ‘influencers’.

  Moment per la reflexió

  Enguany, el Diari vol acostar-se més que mai a la ciutadania i a les entitats que formen la festa. Ho faran, entre d’altres, amb un debat-col·loqui que tindrà lloc demà a la tarda, a les 18.30, a la Sala Victòria Climent de l’edifici del Diari. En aquest acte –on l’aforament serà limitat- hi participaran la historiadora Meritxell Pérez, el comissari del projecte Santa Tecla 700, Salvador Fà i la tècnica de gestió municipal Ester Roca. Reflexionarem sobre el passat, present i futur de les festes.

  Joc lingüístic

  Per altra banda, el Diari estrena un nou joc lingüístic a la seva web, conegut com a Wordle, vinculat a les festes de Santa Tecla. Es tracta d’un joc obert a tothom, accessible des de qualsevol aparell connectat a Internet i que vol acostar el nostre mitjà al públic més jove.

  Per jugar-hi només cal introduir una paraula i clicar enviar. Després de cada intent, es marcaran en color verd les lletres que són la paraula amagada en la posició en què les has escrit, en taronja les lletres que formen part de la paraula, però haurien de ser en una altra posició i, en negre, les que no surten a la paraula amagada.

  Màxima cobertura diària

  Per altra banda, el Diari té previst desplegar la màxima cobertura durant les més de dues setmanes que durin les festes. No volem perdre’ns res ni tampoc que s’ho perdin els nostres lectors. Treballarem tant en paper com a la web per oferir-vos continguts diversos. Caminarem per tota la ciutat, des de Ponent fins a Llevant, passant pel centre, explicant què passa aquests dies a la ciutat.

  Comença el compte enrere per viure les festes més especials de totes!

  Comentarios
  Multimedia Diari