Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El Morell reparteix xecs de 150 euros a quinze nadons

L’acte ‘Hola nadons!’ va servir també per entregar sonalls i gaudir d’un bon esmorzar

| Actualizado a 26 septiembre 2022 15:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les petites i petits morellencs que van néixer aquest passat 2021 van ser els protagonistes de l’acte “Hola nadons!” que, aquest diumenge, va acollir el jardí de l’Ajuntament del Morell. Un esdeveniment de petit format i organitzat, molt curosament, des de la regidoria de Benestar del consistori.

“Es tractava de donar la benvinguda a tots els nadons del 2021 en una jornada pensada molt especialment per a ells, en una iniciativa de nova creació i que tindrà continuïtat els pròxims anys”, exposa l’alcalde, Eloi Calbet.

Així, s’hi van convidar la trentena d’infants nascuts al municipi el darrer any. Finalment, i per motius diversos, hi van assistir una quinzena de famílies que van rebre un xec de benvinguda de 150 euros, un sonall de fusta de record, i que van gaudir d’un matí de joc i un petit esmorzar.

“La ludoteca mòbil La Xarranca va muntar un espai de joc específic per a nadons de 0 a 3 anys que va fer que tota la canalla estigués ben entretinguda amb joguines, textures, miralls i propostes pensades en exclusiva per a aquesta franja d’edat”, detalla la regidora de l’àrea, M. Jesús Valldosera.

En definitiva, una festa molt bonica que totes les famílies morellenques van gaudir d’allò més.

Comentarios
Multimedia Diari