Whatsapp Diari de Tarragona
 • Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
  Diari
  Comercial
  Nota Legal
  • Síguenos en:

  El Pot Petit actuarà a Tarragona per Santa Tecla

  Serà el 15 de setembre a l’Anella Mediterrània. Les entrades es posen a la venda aquest dimarts

  05 marzo 2024 09:30 | Actualizado a 05 marzo 2024 12:40
  Se lee en minutos
  Participa:
  Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
  Comparte en:

  Torna a Tarragona un dels grups més populars pel que fa a la música infantil en català. El Pot Petit actuarà a l’Anella Mediterrània el pròxim 15 de setembre a les set de la tarda, emmarcat dins el programa de les festes de Santa Tecla.

  El grup portarà a la ciutat un espectacle de gran format amb la Black Music Big Band, amb una vintena de músics a dalt de l’escenari acompanyats pels mítics Pau i Jana, els protagonistes indiscutibles de l’imaginari màgic d’El Pot Petit.

  El Pot Petit és un dels grups per a públic familiar més destacats del país. Els seus espectacles combinen la música amb titelles, teatre i humor. La Black Music Big Band és una iniciativa de la Fundació Casa de la Música de les comarques gironines i el Black Music Festival. És la primera Big Band formada per joves entre 16 i 25 anys i se centra en estils com el soul i el funk. Les dues propostes presentaran un espectacle comú convertit en una festa molt animal on rebran la visita de molts dels seus amics i amigues.

  El concert serà accessible amb llengua de signes catalana i comptarà amb servei de bucle magnètic i motxilles vibratòries.

  Les entrades es posen a la venda aquest mateix dimarts, dia 5 de març a les 12 h a través a www.tarragonamusicfestival.com i a www.tarracoarena.com. El preu de l’entrada és 16 € més despeses de gestió i existeixen pack de descompte familiar a partir de 3 persones.

  Aquest nou espectacle del Pot Petit amb la Black music Big Band farà parada aquest estiu, a banda de a Tarragona durant les festes de Santa Tecla, també al Petit Embassa’t de Sabadell, al Magnific Fest de Lleida; i al Summerfest Cerdanya de Puigcerdà, entre d’altres.

  Comentarios
  Multimedia Diari