El PP de Tarragona es compromet a abaixar l'IBI un 10% i la plusvàlua un 25%

Alejandro Fernández anuncia bonificacions afegides per a famílies nombroses i monoparentals, jubilats i desocupats de llarga durada

19 mayo 2017 22:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat del PP a l'alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, s'ha compromès aquest dilluns a abaixar els impostos per "retornar l'esforç" que han fet els veïns en els darrers anys. Els populars proposen una reducció general de l'IBI del 10% i també una rebaixa de la plusvàlua d'un 25%. A més, el PP preveu un 10% afegit a les bonificacions ja existents de l'IBI per a famílies nombroses i monoparentals, que també gaudirien d'un 10% de reducció en la taxa de la brossa, l'impost de vehicles i les llars d'infants. A més, en el cas dels jubilats i desocupats de llarga durada també tindrien un 10% de bonificació en la taxa de la brossa i d'un altre 10% en l'impost de vehicles.

Alejandro Fernández ha assegurat que vol abaixar els impostos si és escollit alcalde, perquè "s'ha de retornar el gran esforç que han fet els nostres veïns de cara les administracions públiques en els darrers anys". "Molts ajuntament de capitals de província, molts d'ells governats pel Partit Popular com Sevilla, Málaga, Córdoba, Castellón, Ciudad Real, Ávila o Huesca, han abaixat els impostos enguany, però també ciutats governades per socialistes com Avilés o Toledo", ha explicat.

L'alcaldable dels populars ha recordat que "Ballesteros s'ha limitat durant aquesta legislatura a congelar-los, però això no és suficient" i que es tracta d'una "reforma realista" que suposaria deixar de recaptar 4,5 milions d'euros. Malgrat això, Fernández , ha insistit que "quan l'economia es torna a reactivar la baixada d'impostos comporta una major recaptació". El cap de llista dels populars ha recordat que, en el cas de l'IBI, "en els darrers 4 anys s'han viscut dues pujades, amb un 20% acumulat".

Comentarios
Multimedia Diari