El PSC de Reus vol modificar les línies de bus per garantir l'accés directe fins a l'hospital des dels barris del sud

El candidat socialista, Francesc Vallès, es compromet a eliminar els actuals transbordament que han de fer els usuaris d'aquestes zones

19 mayo 2017 22:47 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El candidat del PSC a l'alcaldia de Reus, Francesc Vallès, s'ha compromès a modificar les línies d'autobús municipal per possibilitar que els veïns dels barris del sud de la ciutat -Montserrat, Parcel·les Casas, Juroca i Fortuny- puguin arribar a l'hospital de Sant Joan sense necessitat de fer cap transbordament. Actualment, els usuaris que viuen o pugen a l'autobús en aquestes zones no hi poden arribar amb un trajecte directe, sinó que han de fer un transbord a l'estació d'autobusos. "Hi ha serveis bàsics com ara l'hospital que han d'estar a l'abast de tothom i s'ha de facilitar a les persones amb mobilitat reduïda i la gent gran que puguin arribar-hi amb comoditat", ha assegurat Vallès.

"S'ha de reorganitzar el pla de mobilitat pensant no només en les persones que transiten pel mig de Reus, els barris també han de tenir bons serveis, i les línies d'autobús en són un bon exemple", ha assegurat. A banda de reorganitzar les línies, el candidat ha assumit també el compromís de remodelar "completament" l'estació d'autobusos. "És una de les principals entrades a la ciutat per moltes de les persones que venen a visitar-nos des d'altres municipis de l'entorn, per això, l'estació hauria de comptar amb un punt d'informació turística", ha assegurat.

Considera que l'actuació, a més de millorar la imatge de la ciutat, ajudaria a revitalitzar la zona, estenent-la més enllà. "Afectarà al Mercat del Carrilet que també necessita ser remodelat i repensat, a l'hora que es milloraran els serveis que reben els usuaris de l'estació que cada dia es compten per milers", ha apuntat Vallès.

Comentarios
Multimedia Diari