El Síndic ve a Tarragona

Serà dilluns dia 13 a la seu de l'IMET, al carrer Ramon y Cajal.

08 noviembre 2017 11:06 | Actualizado a 08 noviembre 2017 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’oficina del Síndic serà a la ciutat de Tarragona el dilluns 13 de novembre. Membres de l’equip del Síndic atendran de forma personalitzada a l'Institut Municipal d'Educació (IMET), carrer Ramón y Cajal 70 a totes les persones que vulguin fer consultes o presentar queixes contra les administracions i les empreses que presten serveis d’interès general (llum, aigua, gas, etc.).

Per demanar visita, prèviament cal concertar l'entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviant un missatge a l'adreça electrònica sindic@sindic.cat.

Què és el Síndic?

El Síndic té la funció d'atendre les queixes de totes les persones que es troben desemparades davant l'actuació o la manca d'actuació de les administracions.

Vetlla pel bon funcionament de l'Administració de la Generalitat i dels ens locals de Catalunya, com ara els ajuntaments, les diputacions o els consells comarcals. Per tant, actua com a supervisor i col·laborador de l'Administració catalana, amb l'objectiu d'ajudar a millorar-ne el funcionament

També supervisa les empreses privades que presten serveis d'interès públic, com ara la llum, la telefonia, l'aigua, el gas, el servei postal, etc.

Comentarios
Multimedia Diari