El Temps a Tarragona: al matí no es descarta algun ruixat

La previsió meteorològica d'aquest dijous 6 de juny

05 junio 2019 15:37 | Actualizado a 08 junio 2019 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Predomini del cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts, i alguns de mitjans de matinada. A partir de mig matí es formaran nuvolades a punts de muntanya i n'arribaran algunes a l'extrem occidental del territori; el cel quedarà mig i localment molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la Catalunya central i a punts del sector central del litoral i del prelitoral; a partir de llavors es concentraran a la meitat sud del litoral, si bé al final del dia afectaran altres indrets del sector i al prelitoral.

Pluja

Durant el matí no es descarta alguna precipitació feble a punts del Camp de Tarragona, inapreciable o minsa. A més, a la tarda és probable algun ruixat feble i minso a punts del Pirineu i del Prepirineu. La cota de neu pujarà dels 2.200 als 2.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima experimentarà un descens entre lleuger i moderat; se situarà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 11 i 16 ºC al litoral. La temperatura màxima baixarà lleugerament en general, si bé al litoral sud i central el descens serà entre lleuger i moderat; malgrat això, a Ponent serà similar. Se situarà entre 18 i 23 ºC al Pirineu i entre 21 i 26 ºC a la resta del país, localment més alta a Ponent.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, malgrat que fins a l'inici del matí serà localment regular o dolenta a punts del sector central del prelitoral i de la Catalunya Central. Al final del dia, a més, tendirà a empitjorar al litoral i al prelitoral sud.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component est al sector central del litoral, si bé hi haurà mestral al terç sud i tramuntana a l'Empordà; en ambdós casos serà entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a l'extrem nord del litoral. A partir de llavors s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat amb alguns cops forts en general, més reforçat al litoral nord i al terç sud. Independentment, al final del dia tendirà a quedar fluix i de direcció variable en general.

Tendència per a demà

De matinada i fins a l'inici del matí el cel estarà mig o localment molt ennuvolat per núvols baixos, sobretot al litoral i prelitoral. A partir de llavors el cel tendirà a quedar serè o poc ennuvolat, però alhora arribaran alguns núvols mitjans per l'oest i creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu occidental, que deixaran el cel mig o puntualment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari