El Temps a Tarragona: Alerta groga per la intensitat de la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 15 de setembre

14 septiembre 2021 11:26 | Actualizado a 14 septiembre 2021 11:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre poc i mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts que seran més abundants a la tarda. A més, al matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, especialment al sector nord, i a la Catalunya central. A la tarda creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu i Prepirineu.

Precipitacions

De matinada són probables ruixats dispersos al Pirineu, Prepirineu, litoral central i nord de la Costa Daurada, i no se'n descarten a ponent. A partir del migdia són probables a l'extrem nord del Pirineu i al massís del Port, i a partir del vespre són possibles al sector central del litoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada. Localment podran anar acompanyats de tempesta i de fang. S'acumularan quantitats de precipitació minses o poc abundants en general. A les zones avisades la precipitació podrà ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa; la màxima serà semblant en general i lleugerament més alta al Pirineu i a la meitat nord del litoral. La mínima es mourà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 14 i 19 ºC a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC a la resta. Màxima entre 21 i 26 ºC al Pirineu, entre 24 i 29 ºC al Prepirineu i l'altiplà central, i entre 27 i 32 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. A partir de la tarda tendirà a empitjorar a zones elevades del terç oest.

Vent

El vent serà fluix i variable fins a mig matí. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat de component sud . A les cotes més elevades del Pirineu hi haurà alguns cops molt forts, sobretot fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari