El Temps a Tarragona: Alerta groga per vent

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 14 de gener

13 enero 2019 19:15 | Actualizado a 13 febrero 2019 18:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè en general. Tot i això, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins al migdia, i al vessant sud del Pirineu per núvols mitjans a sotavent. A més, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud i a l'altiplà Central i al llarg de la tarda es formaran alguns núvols baixos al sud de la Costa Brava i al litoral i prelitoral central.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima pujaran lleugerament. La mínima oscil·larà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, Prepirineu i interior de la meitat nord, entre 5 i 10 ºC a les Terres de l'Ebre, i entre 1 i 6 ºC a la resta del territori. La màxima es mourà entre els 5 i 10 ºC al vessant nord del Pirineu i a l'altiplà Central, entre 10 i 15 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre 12 i 17 ºC a la resta.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, tot i que serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, interior del quadrant nord-est, nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al nord del cap de Creus, a les terres de l'Ebre i sud del Camp de Tarragona i als cims del Pirineu hi haurà cops molt forts fins a mitja tarda.

Tendència per a demà

Cel serè en general, tot i que hi haurà núvols baixos al sud de la Costa Brava i al litoral i prelitoral central que a partir del migdia també afectaran a la resta del litoral. A més, hi haurà estrats baixos a la depressió Central fins a mig matí, que localment seran persistents a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari