El Temps a Tarragona: Bandes de núvols al matí

La previsió meteorològica d'aquest divendres 22 de març

21 marzo 2019 11:50 | Actualizado a 21 marzo 2019 11:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i això, durant la matinada i fins a primeres hores del matí hi haurà algunes bandes de núvols alts i mitjans, així com a la tarda es formarà algun núvol d'evolució diürna a punts de muntanya.

Temperatures

Temperatura lleugerament superior, tant la mínima com la màxima. La mínima es mourà entre -4 i 1 ºC al Pirineu, -1 i 4 ºC al Prepirineu, la depressió Central i el prelitoral nord, 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 6 i 11 ºC a la resta del país. La màxima quedarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

Bufarà vent de components nord i est entre fluix i moderat, més reforçat fins a migdia i al litoral, on predominarà el gregal i el llevant.

Tendència per a demà

Cel serè en general durant el matí, tot i que arribaran alguns núvols alts i prims pel nord-est. A partir de migdia, aquests núvols s'estendran de nord a sud i deixaran el cel poc ennuvolat en general. A banda, durant la tarda es formaran núvols mitjans a sotavent del Pirineu i el Prepirineu, alhora que es podran formar alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Comentarios
Multimedia Diari