El Temps a Tarragona: Cel serè i el fred es queda

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 6 de gener

05 enero 2019 19:10 | Actualizado a 21 febrero 2019 16:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè, si bé es formaran núvols mitjans al terç nord on quedarà mig ennuvolat a partir de mitja tarda, així com es formaran alguns núvols baixos al nord de la Costa Central i sud de la Costa Brava. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, localment persistents al nord de Ponent.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta, si bé l'ascens serà entre moderat i acusat a l'Alt Empordà. Es mourà entre els 1 i 6 ºC al litoral central i sud, i entre els -5 i 0 ºC a la resta. La màxima serà lleugerament més alta, i es mourà entre els 0 i 5 ºC a Ponent i a l'altiplà Central, entre els 8 i 13 ºC a la resta de la depressió Central, al Prepirineu i al vessant nord del Pirineu, entre 15 i 20 ºC a l'Alt Empordà, i entre els 12 i 17 ºC a la resta. Hi haurà inversió tèrmica i una diferència notable entre la temperatura mínima i la màxima fora dels indrets afectats per la boira.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb terral localment moderat al litoral. La resta de la jornada, tendirà a imposar-se el component nord i oest fluix amb cops moderats, amb algunes ratxes fortes a zones elevades, i algunes de molt fortes fins a mig matí a cims del Pirineu i Prepirineu, de tramuntana al nord del cap de Creus, i de mestral a entre el cap de Salou i el de Tortosa. A banda, hi haurà estones de vent fluix i variable al quadrant nord-est i nord de la depressió Central.

Tendència per a demà

Cel serè, si bé hi haurà núvols alts i alguns de mitjans fins a mig matí, sobretot al terç oest. A banda, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, localment persistents a Ponent, i alguns núvols baixos al nord de la Costa Central i al sud de la Costa Brava al llarg del dia.

Comentarios
Multimedia Diari