El Temps a Tarragona: Cel serè o poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 4 de setembre

03 septiembre 2021 06:03 | Actualizado a 03 septiembre 2021 17:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general. Malgrat això, fins a mig matí i novament a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central i sud, a la depressió Central; tot i això, aquests intervals de núvols persistiran a punts del litoral central i sud al llarg del jorn. Per altra banda, al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya de l'interior del país que deixaran el cel mig ennuvolat, o puntualment molt ennuvolat al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est.

Precipitacions

Fins a mig matí i de nou al final del dia són possibles algunes precipitacions disperses al litoral central i sud. Durant la segona meitat del jorn s'esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental, i a l'interior del quadrant nord-est. Els ruixats seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació, si bé a l'interior del nord-est podran ser localment forts i acumular quantitats abundants de precipitació. Amb tot, els ruixats podran anar acompanyats de tempesta i de calamarsa.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o més baixa, tot i que localment podria pujar lleugerament a Ponent. La temperatura màxima serà lleugerament superior, per bé que es mantindrà similar al litoral i al prelitoral. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu, i entre els 15 i 20 ºC a la resta. Pel que fa a la màxima, oscil·larà entre els 21 i 26 ºC al Pirineu i entre els 26 i 31 ºC a la resta, puntualment més alta a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, puntualment regular especialment a punts elevats del litoral i del prelitoral central i sud, i a la tarda en sectors de muntanya del nord-est. Presència de boirina o algun banc de boira matinal a la depressió Central i al prelitoral. En moments de ruixat la visibilitat serà regular o puntualment dolenta.

Vent

De matinada i a la nit el vent bufarà fluix i de direcció variable a l'interior, amb intervals de calma, mentre que s'imposarà el terral fluix al litoral. Durant les hores centrals del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud i est al litoral, prelitoral i quadrant nord-est i de component sud i oest a la resta del territori.

Comentarios
Multimedia Diari