El Temps a Tarragona: compte amb les ventades

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 de desembre

12 diciembre 2019 12:14 | Actualizado a 13 diciembre 2019 13:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans, més abundants i compactes a l'interior de la meitat oest. A partir de llavors, la nuvolositat minvarà i quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu Occidental, sobretot al vessant nord, on estarà cobert o molt ennuvolat tot el dia; a la resta l'ambient quedarà assolellat.

Pluja

S'espera precipitació continuada a l'extrem nord del Pirineu, d'intensitat feble o moderada. S'acumularan quantitats entre abundants i molt abundants, a cotes elevades les acumulacions seran extremadament abundants (més de 100 mm en 24 hores). La cota de neu voltarà els 2200 metres. Les acumulacions de neu poden superar els 40 cm de neu per sobre els 2400 metres.

Temperatures

Temperatura entre moderadament i acusadament més alta. La temperatura mínima se situarà entre els 9 i 14 ºC al litoral, entre els 2 i els 7 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 7 i els 12 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre els 8 i els 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre els 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

El vent bufarà de component oest moderat amb ratxes fortes o molt fortes, sobretot al centre de la jornada. Puntualment el vent pot ser extremadament fort, en especial al prelitoral i al Pirineu.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts, tot i que a la tarda augmentaran els núvols al quadrant nord-oest. Amb tot, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat tot el dia. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos al nord de la depressió Central.El vent bufarà de component oest entre fluix i moderat, amb cops forts i molt forts al matí. A la tarda el vent afluixarà en conjunt.

Comentarios
Multimedia Diari