El Temps a Tarragona: el fred encara persisteix

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 13 de gener

12 enero 2019 18:24 | Actualizado a 11 febrero 2019 19:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims en general, més abundants a la meitat nord del país. Tot i això, al vessant nord del Pirineu quedarà entre mig i molt ennuvolat al llarg del matí per núvols baixos; així com a sotavent de la serralada hi haurà bandes de núvols mitjans durant tot el dia. A banda, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud, a Ponent i a l'altiplà Central.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima pujaran lleugerament. La mínima oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, entre -3 i 2 ºC al prelitoral, i entre 1 i 6 al litoral, més alta als dos extrems. La màxima es mourà entre els 4 i 9 graus al vessant nord del Pirineu i a l'altiplà Central, entre 9 i 14 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, tot i que serà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, interior del quadrant nord-est, nord del litoral central i sud de la Costa Brava. Al nord del cap de Creus, a les terres de l'Ebre i als cims del Pirineu hi haurà cops forts o molt forts.

Tendència per a demà

El cel estarà serè en general. Tot i això, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per núvols baixos fins al migdia. A més, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a sobrevent del prelitoral sud, a l'altiplà Central i a Ponent i al llarg de la tarda es formaran alguns núvols baixos al sud de la Costa Brava i al litoral i prelitoral central..

Comentarios
Multimedia Diari