El Temps a Tarragona: torna la calor per acabar la setmana

La previsió meteorològica d'aquest divendres 6 de juny

06 junio 2019 16:53 | Actualizado a 08 junio 2019 16:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada i fins a mig matí el cel estarà mig o localment molt ennuvolat per núvols baixos, sobretot al litoral, al prelitoral i al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu. A partir de llavors tendirà a quedar serè o poc ennuvolat en general, però alhora arribaran alguns núvols mitjans a l'oest del territori i creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i del prelitoral, en especial a l'oest d'aquests sectors, on el cel quedarà mig o localment molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà lleugerament o localment de forma moderada; se situarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, entre 8 i 13 ºC a la depressió Central, entre 10 i 15 ºC al litoral nord i al prelitoral i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament en general, i oscil·larà entre 19 i 24 ºC al Pirineu i entre 24 i 29 ºC a la resta del país, si bé localment serà lleugerament més alta a punts de l'interior del terç sud, al litoral nord i al prelitoral central.

Vent

Fins a l'inici del matí bufarà vent fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component est a Ponent; a l'extrem nord del territori, però, bufarà vent de component sud entre fluix i moderat, amb alguns cops forts i molt forts al Pirineu, sobretot a les cotes més elevades. A partir de llavors s'establirà el vent de component oest a l'interior i el component sud al litoral; bufarà entre fluix i moderat en general, amb algun cop fort; a banda, durant la tarda hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior del quadrant nord-est. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del component est al litoral. Independentment, a partir del vespre s'imposarà la tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb alguns cops forts al final del dia al nord del sector.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat en general, amb alguns intervals de núvols baixos de matinada al litoral sud. A més, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu que localment deixaran el cel mig ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari