El Temps a Tarragona: Dia assoleiat però amb temperatures a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 26 de setembre

25 septiembre 2021 16:11 | Actualizado a 25 septiembre 2021 17:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat nord del litoral i de la depressió Central. A la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu i a zones de muntanya del quadrant nord-est que poden deixar el cel mig o molt ennuvolat. A més, al final del dia arribaran algunes bandes de núvols alts per l'oest del país.

Precipitacions

És possible algun ruixat feble, dispers i minso a punts de l'interior del quadrant nord-est durant la tarda.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més baixa, es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 12 i 17 ºC a la resta de l'interior, i entre els 15 i 20 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà més baixa, si bé a punts del litoral, sobretot al sector sud de la zona, podrà pujar lleugerament. Oscil·larà entre els 24 i 29 ºC al litoral i prelitoral, entre els 19 i 24 ºC al Pirineu i entre els 22 i 27 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en conjunt, tot i això es formaran algunes boires o boirines matinals a valls i fondalades de l'interior de la meitat nord.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix amb cops moderats de component nord i oest, si bé bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà i mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins al migdia al terç sud. Al centre del dia s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component oest a l'interior i de component sud al litoral, si bé a l'interior del quadrant nord-est hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable.

Comentarios
Multimedia Diari