El Temps a Tarragona: el sol predominarà tot el cap de setmana

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 4 de gener

03 enero 2020 11:14 | Actualizado a 04 enero 2020 18:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè, si bé fins a mig matí hi haurà estrats baixos en valls i fondalades de l'interior del territori que al nord de Ponent podran ser persistents. A més, també hi haurà estrats baixos, fins a migdia, al vessant nord del Pirineu.

Pluja

De matinada no es descarta alguna roina al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que se situarà al voltant dels 1400 metres. A més, a causa de la boira, tampoc es descarta alguna roina a valls i fondalades de l'interior del territori.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta a l'interior. Es mourà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC al litoral i entre -2 i 3 a la resta. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa, malgrat que en algunes fondalades de l'interior i del litoral i prelitoral pujarà lleugerament. es mourà entre 3 i 8 ºC a Ponent, entre 8 i 13 ºC a l'altiplà Central, al Pirineu i al Prepirineu i entre 10 i 15 ºC a la resta.

Vent

Al terç sud i al nord de l'Empordà bufarà vent de mestral i de tramuntana respectivament; en ambdós casos serà entre fluix i moderat amb alguns cops forts, localment molt forts a l'extrem nord del litoral. A la resta del territori predominarà el vent de component oest fluix amb algun cop moderat, malgrat que a l'interior del quadrant nord-est, al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava, així com en altres indrets de l'interior del territori de matinada i al final del dia, hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert per estrats baixos a Ponent, i l'altiplà Central al llarg del dia. A la resta, el cel estarà serè en general, tot i que també hi haurà estrats baixos fins al final del matí a altres punts de la depressió Central i l'interior de les terres de l'Ebre. Durant la tarda també n'apareixeran a punts del litoral i prelitoral central i sud.

Comentarios
Multimedia Diari