El Temps a Tarragona: Els núvols podrien portar pluja

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 24 de desembre

| Actualizado a 23 diciembre 2021 18:30
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

La nuvolositat augmentarà progressivament durant la matinada fins a quedar el cel molt ennuvolat o cobert arreu.

Precipitacions

S'espera precipitació, de matinada, a la meitat sud del país i a altres punts de la resta del terç oest del territori. A partir de llavors, anirà escombrant de manera dispersa el país d'oest a est. En conjunt, serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses. La cota de neu voltarà els 2000 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant tret del quadrant nord-est on serà entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, entre 3 i 8ºC al Prepirineu i depressió Central i entre 8 i 13 ºC a la resta. La màxima serà semblant o lleugerament més baixa tret de la depressió Central i Terres de l'Ebre on serà entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 13 i 18 ºC al litoral i prelitoral central i nord, i entre 10 i 15 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà regular en general, localment dolenta a punts de la depressió Central a causa dels estrats baixos.

Vent

Bufarà vent fluix i de direcció variable a l'interior tret dels cims del Pirineu on bufarà vent de component sud moderat amb alguns cops forts, sobretot al matí. Al litoral i a cotes altes del prelitoral bufarà de component sud i oest, entre fluix i moderat, amb cops forts a punts de la meitat nord. Amb tot, hi haurà estones amb vent de direcció variable a la meitat sud.

Comentarios
Multimedia Diari