El Temps a Tarragona: Lleuger descens de les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 29 d'octubre 

28 octubre 2020 19:36 | Actualizado a 28 octubre 2020 19:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

En general, el cel romandrà majoritàriament serè amb el pas de bandes de núvols alts, sobretot durant la primera meitat del dia. A més, durant les hores centrals del dia, també apareixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts del Pirineu i Prepirineu oriental. Independentment, a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est, i al final dia és possible que es formin alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà similar o lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre els -1 i 4ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord i entre els 8 i 13 ºC a la resta, localment més alta al litoral central. Mentre que, la màxima rondarà entre els 13 i 18ºC al Pirineu, entre els 18 i 23 ºC al litoral i prelitoral i entre els 15 i 20ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general.

Vent

Fins a mig matí, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component oest al sud de Ponent i al terç sud. Durant les hores centrals del dia, s'imposarà el vent de component sud fluix amb cops moderats al litoral, prelitoral i al quadrant nord-est i el vent de component oest fluix amb cops moderats a la resta. Al final del dia, quedarà fluix i de direcció variable en general amb predomini del component oest al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari