El Temps a Tarragona: Minven els núvols aquest dissabte

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 6 d'abril

| Actualizado a 06 abril 2019 06:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

De matinada tendirà a minvar la nuvolositat fins a quedar serè o poc ennuvolat al matí, si bé es mantindran alguns intervals de núvols al terç nord així com alguns estrats baixos al nord de la depressió Central. A partir de mig matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel a partir de migdia molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més trencada al litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, si bé a l'interior la pujada serà moderada. Oscil·larà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu, entre els 1 i 6 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 3 i 8 ºC al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant. Rondarà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu i entre els 12 i 17 ºC a la resta, puntualment més alta al litoral sud.

Vent

S'imposarà el vent de component oest a l'interior, i de component sud i oest al litoral. En general, bufarà d'intensitat entre fluixa i moderada, amb cops forts al centre del dia. Tot i això, al centre del dia quedarà fluix i variable a l'extrem nord-est.

Visibilitat 

La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins al matí localment quedarà regular o dolenta per la presència d'algunes boirines o bancs de boira a fondalades interiors de la meitat nord, així com a punts del Pirineu.

Tendència per a demà

Fins a mig matí la nuvolositat serà variable, amb algunes nuvolades. A partir d'aleshores, es faran més extenses i afectaran zones de muntanya i àrees properes, per bé que quedarà entre molt ennuvolat i cobert, amb núvols més trencat a l'Empordà i a les Terres de l'Ebre. Al final del dia es trencarà parcialment la nuvolositat.

Comentarios
Multimedia Diari